Začimbni mešanici za peko svinjskih reber Nejc PEŠEC Delite s prijatelji Svinjska rebra so preprosto boljša z pravo mešanico začimb. Tukaj najdete dve preizkušeni mešanici, s katerimi bodo vaša naslednja rebra za prste polizat. Mešanici lahko uporabite za različne kose svinjine. Sladko-kisla mešanica za vtiranje reber Uporaba: svinjska rebra ...članek se nadaljuje... 78,60 €
261,10 €
1.394,90 €
539,90 €
436,80 €
Količina: 500 ml Sestavine 240 ml rjavega sladkorja 120 ml mlete paprike 1 žlica črnega popra 2 žlici soli 1 žlica belega popra 1 žlica kajenskega popra 1 žlica česna v prahu 1 žlica čebule v prahu Vse sestavine zmešamo in v nepredušno zaprti stekleni posodi hranimo do 30 dni. Mešanica za vtiranje iz 11 začimb Uporaba: svinjina Količina: 240 ml Sestavine 60 ml mlete paprike 2 žlici nejodirane soli 2 žlici čebule v prahu 1 žlica kumine 1 žlica česna v prahu 2 žlički suhega timijana 2 žlički suhega žajblja 1 žlička črnega popra 1 žlička sušene naribane limonine lupine ½ žličke mletega muškatnega cveta ½ žličke mletega čilija chipotle Vse sestavine zmešamo in v nepredušno zaprti stekleni posodi hranimo do 30 dni. Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana. Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.