GARANCIJA CENE. →

La Caja China

Delite s prijatelji

0-La Caja China

Pisalo se je leto 1985, bilo je praznično obdobje okrog božiča, ko je Roberto Guerra pripravljal svinjino na improviziranem žaru in razglabljal o težavah ter počasnem postopku priprave mesa. Njegov oče mu je govoril zgodbe o dolgih, lesenih zabojih, ki so se mu vtisnili v spomin iz otroštva. Spomnil se je naprave, ki so jo imenovali kitajski zaboj, ki je prepolovil čas peke prašiča. Z očetom sta potem naredila svoj žar za pečenje pod peko.

Nekaj let zatem je nastalo podjetje La Caja China. Izdelava najbolj priljubljenih modelov zahteva rezanje in spajanje velikih kosov lepljenega lesa v obliko zaboja ter ukrivljanje in varjenje aluminijastih delov, s katerimi je na notranji strani prevlečen les. Nekateri železni deli – posoda za oglje in posoda za odcejanje – so narejeni v njihovi tovarni v Medleyu na Floridi. Ostale dele naredijo zunanji izvajalci (stojala, kaveljčki, ročke). Za g. Guerro je izjemnega pomena, da ve, kdaj bo dobil zaloge, saj mu en dan ogromno pomeni.

La Caja China vsakomur omogoča edinstveno kuharsko izkušnjo. Naši žari za pod peko so namenjeni okusni in enostavni pripravi katerekoli vrste mesa. Vsakdo si lahko sestavi svoj žar z uporabo navodil, ki jih dobite na naši spletni strani. Priprava prašička pod peko postane enostavno opravilo, če sledite našemu vodniku za pečenje, kuharskim navodilom in receptom. Ne čakajte več, poizkusite La Caja Chino, naročite si svojo še danes!!
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico