Nož za kruh Wüsthof Silverpoint 20cm

Wüsthof   - #4141
Nož za kruh Wüsthof Silverpoint 20cm

Opis izdelka

Nož za rezanje kruha je namenjen rezanju kruha, peciva, celo tort, zahvaljujoč svojemu nazobčenemu robu. Kruh je lepo narezan, brez uničene skorje ali sredice. Dolžina rezila je 20 cm.

Značilnosti nožev Wüsthof
  • Izjemna ostrina noža, ko jo preprosto vzdržujete.
  • Vsak nož v proizvodnji ročno brusijo in preverijo z laserskim merilnikom.
  • Idealna razporeditev teže noža poskrbi za preprosto in udobno uporabo, tudi če ga uporabljate poklicno.
  • Moderen, minimalističen dizajn.

O podjetju Wüsthof
Podjetje Wüsthof je bilo ustanovljeno leta 1814 v nemškem mestu Solingen, svetovno znanem po proizvodnji nožev in drugih orodij za rezanje. V modernih proizvodnih obratih v središču mesta je trenutno zaposlenih več kot 350 ljudi. Podjetje je vse od ustanovitve ostalo v družinski lasti; danes ga vodi g. Harald Wüsthof.
Skozi svojo zgodovino so v podjetju največ pozornosti posvečali kvaliteti proizvodnje in skrbnemu izboru materialov – danes je Wüsthof edina tovarna v Solingenu, ki vse proizvodne procese še zmeraj opravi sama. O kvaliteti pričajo številna mednarodna priznanja, ki jih je podjetje prejelo; noži Wüsthof so bili večkrat razglašeni za najboljše kuhinjske nože v strokovnih revijah in na sejmih po vsem svetu. Wüsthof je tudi uradni opremljevalec nemške kuharske reprezentance.
Največji dokaz kvalitete je sodelovanje s francosko kuharsko šolo Le Cordon bleu. Leta 1895 ustanovljena zasebna akademija je s 25 šolami v 15 državah vodilna svetovna institucija na področju izobraževanja profesionalnih kuharjev. Rezultat sodelovanja je serija nožev Le Cordon Bleu, ki jo uporabljajo v vseh 25 šolah.


Dodano!

V košarico