Nož za zajtrk Wüsthof Silverpoint 12cm

Wüsthof   - #4103
Nož za zajtrk Wüsthof Silverpoint 12cm

Opis izdelka

Nož za pripravo zajtrka je s svojim nazobčanim rezilom idealen za rezanje paradižnika, kruha in francoskih štručk. Dolžina rezila je 12 cm.

Značilnosti nožev Wüsthof
  • Izjemna ostrina noža, ko jo preprosto vzdržujete.
  • Vsak nož v proizvodnji ročno brusijo in preverijo z laserskim merilnikom.
  • Idealna razporeditev teže noža poskrbi za preprosto in udobno uporabo, tudi če ga uporabljate poklicno.
  • Moderen, minimalističen dizajn.

O podjetju Wüsthof
Podjetje Wüsthof je bilo ustanovljeno leta 1814 v nemškem mestu Solingen, svetovno znanem po proizvodnji nožev in drugih orodij za rezanje. V modernih proizvodnih obratih v središču mesta je trenutno zaposlenih več kot 350 ljudi. Podjetje je vse od ustanovitve ostalo v družinski lasti; danes ga vodi g. Harald Wüsthof.
Skozi svojo zgodovino so v podjetju največ pozornosti posvečali kvaliteti proizvodnje in skrbnemu izboru materialov – danes je Wüsthof edina tovarna v Solingenu, ki vse proizvodne procese še zmeraj opravi sama. O kvaliteti pričajo številna mednarodna priznanja, ki jih je podjetje prejelo; noži Wüsthof so bili večkrat razglašeni za najboljše kuhinjske nože v strokovnih revijah in na sejmih po vsem svetu. Wüsthof je tudi uradni opremljevalec nemške kuharske reprezentance.
Največji dokaz kvalitete je sodelovanje s francosko kuharsko šolo Le Cordon bleu. Leta 1895 ustanovljena zasebna akademija je s 25 šolami v 15 državah vodilna svetovna institucija na področju izobraževanja profesionalnih kuharjev. Rezultat sodelovanja je serija nožev Le Cordon Bleu, ki jo uporabljajo v vseh 25 šolah.


Dodano!

V košarico