AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Nož za zelenjavo Kuro-uchi Utility Walnut, 175 mm

Yoshida Hamono   - #03011231826
Nož za zelenjavo Yoshida Hamono Kuro-uchi Utility Walnut, 175 mm

100,00 € 95,00 € AKCIJA -5%Opis izdelka

Utility je srednje velik kuhinjski nož, ki je primeren za vse vrste opravil. Dovolj je širok, da lahko z njim udobno režemo in sekljamo na kuhinjski dilci, hkrati pa je odličen za pripravo manjših kosov mesa. Manjši nož, ki je kos tudi velikim nalogam.

Jeklo Suj-2, iz katerega je kovano rezilo, ponuja izredne zmogljivosti, HRC 64,7, hkrati pa je zelo enostavno za brušenje. Rezilo potrebuje malo več nege. Po uporabi ga dobro sperite in osušite. Obe jekli, sredica in zunanje plasti, imata manjši procent Kroma, kar pomeni da bo takšno rezilo tekom uporabe dobilo nekaj patine. Prednost takšnega jekla pa je, da ima zelo fino, nežno ostrino, je enostavno za brušenje in ostane ostro zelo zelo dolgo časa.

Noži kuro-uchi serije, so japonski tradicionalni rustikalni noži, primerni za prvi nakup tradicionalnega japonskega kovanega noža. Kurou-uchi ime se nanaša na zaključni videz rezila, ki je v zgornjem delu neobdelano in ima že razvito temno patino, ki rezilo ščiti.


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico