Okroglo rezilo za pico

Weber - #6690
Okroglo rezilo za pico
Okroglo rezilo za pico  1
Okroglo rezilo za pico  2
25,90 €
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Opis izdelka

Pica je ena najpopularnejših jedi na svetu in ne dvomimo, da je tudi pri vas doma kdaj na meniju. Da boste lahko pico idealno razrezali na željeno število kosov, boste potrebovali kvalitetno rezilo. Webrovo okroglo rezilo za pico je sestavljeno iz ergonomsko oblikovanega ročaja in velikega okroglega rezila premera 10 cm, ki bo natančno prerezalo kakršnokoli skorjo.

  • Okroglo rezilo premera 10 cm iz nerjavečega jekla.
  • Ergonomsko oblikovan ročaj, iz materiala ki ne drsi.
  • Ko rezilo odložimo, ščitnik poskrbi, da rezilo ne pride v stik s podlago in jo umaže.
  • Idealno rezilo tako za tanke kot za debele pice.tag-prod-2345


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.