POSEZONSKA AKCIJA. →

Pametni pomočnik Connect Smart Grilling Hub

Weber   - #3202
Pametni pomočnik Weber Connect Smart Grilling Hub

159,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Digitalni žepni termometer iGrillKomplet mini termometrov6-delni set za pričvrstitev Weber ConnectKovček za hrambo Weber ConnectDigitalni termometer Gourmet Check BlackDigitalni termometer za meso Broil KingBluetooth termometer Weber iGrill MiniBluetooth termometer Gourmet Check Dual BTBluetooth termometer Gourmet Check ProBluetooth termometer Weber iGrill 3Bluetooth termometer Weber iGrill 2Pametni pomočnik Weber Connect Smart Grilling Hub

Opis izdelka

Weber Connect Smart Grilling Hub je vaša skrivna sestavina za popolno hrano z žara. Gre za pomočnika za peko na žaru, ki pošilja obvestila neposredno na vaš pametni telefon, in sicer o vsem, od odštevanja časa do željene stopnje peke (rare - well-done), do trenutka, ko je čas, da hrano postrežete. Potreben je le pogled na telefon, da veste, da se prepričate da je vaša peka popolna.

  • Obvestila "Flip-and-serve"
  • Izberite pečenost (medium-rare pečen zrezek) in prejmite opozorila, ko je pečen.
  • Odštevanje časa do željene stopnje za hrano in predvideni čas peke.
  • Postopna pomoč od namestitve do trenutka, ko je treba jesti
Aplikacija Weber Connect je združljiva s telefoni, ki imajo nameščen operacijski sistem iOS 12.1, Androidu 7.0 ali novejšem operacijskem sistemu iOS in Android.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico