POSEZONSKA AKCIJA. →

Zapri

Leanpay

obročno plačilo preko spleta

LeanPay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Odobren v trenutku, direktno preko spleta.

Ob naročilu samo izberite možnost plačilo na obroke Leanpay in sledite navodilom.

Informativni izračun za Fontana Forni Plinska krušna pica peč Fontana Forni Mangiafuoco Antracite na 48 obrokov


Kaj potrebujete?
 • mobilni telefon
 • davčno številko
 • osebno izkaznico
 • številko osebnega bančnega računa debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu

Kakšne so prednosti storitve LeanPay?
 • sklenitev obročnega plačevanja prek spleta
 • odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le 4 minutah
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obiska banke
 • brez skritih stroškov
 • plačilni načrt po vaših finančnih zmožnostih
 • do 48 obrokov

Osnovni pogoji:
 • državljanstvo Republike Slovenije;
 • stalno bivališče v Republiki Sloveniji;
 • starost ob odobritvi med 18 in 73 let
 • redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela);
 • pozitivna kreditna ocena.
 • Podrobne splošne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Kako deluje?
 1. Izberite obročno odplačevanje LeanPay
  Ob zaključku nakupa spletne trgovine, pod rubriko PLAČILO, izberete način plačila na obroke LeanPay.
 2. Počakajte trenutek za odobritev
  Postopek ne traja dlje od 4 minut. Sistem LeanPay o odobritvi kredita odloča na podlagi podatkov, ki jih pridobi v centralnem kreditnem registru SISBON. Odobritev kredita je odvisna od trenutne zadolženosti kreditojemalca ter njegove izkazane plačilne discipline.
 3. Zaključite nakup
  Izberete število obrokov ,ki vam najbolj ustreza. Kreditno pogodbo podpisujete v digitalni obliki in jo prejmete na vpisan elektronski naslov. Kreditno pogodbo, splošne pogoje ter politiko zasebnosti si lahko ogledate tudi v osebnem portalu Moj LeanPay. Povezavo za dostop do portala boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti.
 4. Dostava in podpis zaključnega dokumenta
  Izdelki kupljeni z načinom plačila LeanPay bodo dostavljeni z izbrano dostavno službo (cenik dostave). Znesek dostave se prišteje znesku kredita. Dostavljalec vam ob dostavi predloži verifikacijski dokument, katerega je potrebno izpolniti in podpisati iz strani kupca in dostavljalca. Dostavljalcu morate predložiti vaš osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Kupljen izdelek lahko prevzame le nosilec kreditne pogodbe!
 5. Poravnava obveznosti
  Vsak mesec boste o obroku pravočasno obveščeni.

Način odplačevanja kredita: SEPA direktna bremenitev

LeanPay je od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejelo dovoljenje za potrošniško kreditiranje v RS (št. dovoljenja: 323-8/2018/9) ter pogodbo z Banko Slovenije za dostop do registra SISBON.

Informativni izračun
V spletni trgovini www.kraljzara.si je ob vsakem izdelku, katerega je možno kupiti na obroke prikazan informativni izračun, kateri se lahko razlikuje od dejanskega. Točen izračun vidite v nadaljevanju košarice, po izbiri načina plačila LeanPay obročno plačilo in dostave. Zaradi avtomatskega zaokroževanja cene in sinhronizacije sistema, je lahko v spletni trgovini prikazanih več opcij količine obrokov, kot jih dejansko ponudi kreditodajalčev sistem v zaključku košarice. Sistem obročnega nakupa lahko zapustite na vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
Pišite na info@kraljzara.si ali pokličite 041 368 247.

Podrobne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca kadar koli zahteva sledeča dokazila:
 • kopijo mesečnega bančnega izpiska iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke iz katerega se nedvoumno razvidni navedeni podatki
 • ali potrdilo banke o prilivu na osebni transakcijski račun iz naslova plače preteklih 3 mesecih
 • ali potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece
 • kopijo bančne kartice

Nazaj na izdelek

Plinska krušna pica peč Fontana Forni Mangiafuoco Antracite

Fontana Forni   - #mangiafuocoantrgas
Plinska krušna pica peč Fontana Forni Mangiafuoco Antracite

3.359,00 €
oz. polog 150 € + 78.46 € / mesec. več informacij


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Plinska krušna pica peč Fontana Forni Mangiafuoco AntracitePlinska krušna pica peč Fontana Forni Mangiafuoco Inox

NA VOLJO V NASLEDNJIH DIMENZIJAH REŠETKE

Opis izdelka

Krušna pica peč je bila že od začetka zasnovana za peko popolne napolitanske pice na drva. 3 cm talni šamot se pri tej pečici segreje na 400°C v le pol ure, kar omogoča, da na debelem šamotnem kamnu ustvarite dovršeno italijansko pico.

Pečica s 80 x 60 cm (Š x G) kuhalno komoro. Dodatna 5 mm ojačitev na kurišču, nastavljiv dimni izhod (loputa), varna na dotik. Opremljena s praktičnim vozičkom iz nerjavečega jekla s prednjo polico, kolesi, kavljem za obešanje orodij, … Kurišče je izdelano iz visoko kakovostnega šamota, certificiranega za prehrano.

Niste omejeni samo na pripravo pice, pečica se odlikuje tudi pri pripravi mesa, zelenjave, kruha in sladic. In ker je to Fontana peč ste lahko prepričani da je zasnovana in izdelana za vrhunsko učinkovitost in dolgoletno vzdržljivost.

Močna in vzdržljiva
Konstrukcija notranje kupole iz upognjenega jekla skrbi za kar največjo stabilnost in vzdržljivost. Kupola je oblikovana in močnega 441 nerjavečega jekla. Hkrati pa je na delu kurišča dodatno ojačana s 5 mm jekleno ploščo, kar naredi to pečico praktično neuničljivo. Zunanjost nerjaveče barvne različice je izdelana iz 2,5 mm nerjavečega jekla (oznaka jekla 304), pri ostalih barvnih različicah pa so površine prašno barvane, še pred barvanjem pa so elektro galvanizirane za dolgotrajno odpornost proti koroziji.

Inovativen dizajn
Edinstvena kuhalna komora, ki je kupolasta od zadaj naprej in od strani na stran, odpravlja vroče točke in zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Izvedba izpuha omogoča izstop dima tudi, ko so vrata zaprta. To poskrbi za maksimalno zadrževanje toplote in za dosledno temperaturo peke.

Ročno izdelana s tradicijo in izkušnjami
100% zasnovana in izdelana v Italiji s strani kvalificiranih obrtnikov z uporabo najkakovostnejših materialov. Fontana Forni je bilo prvo podjetje, ki je proizvajalo kovinske peči na drva - že leta 1978. Konkurenti so se šele v zadnjem desetletju začeli ukvarjati s proizvodnjo podobnih peči.

Natančen nadzor temperature
Variabilen izpuh dima ima tudi vgrajeno loputo, s katero uravnavate pretok zraka, kar vam daje neverjetno fleksibilnost pri upravljanju s temperaturo v pečici. Vrata pečice so zasnovana in izdelana tako, da dosežejo popolno ravnovesje med največjim zadrževanjem toplote in optimalnim temperaturnim upravljanjem v notranjosti. Tako dobimo najvišjo temperaturno mejo 900 ° F / 482,2°C, kar je največ na trgu.

Maksimalna izolacija
Kuhalno komoro obdaja kar 12 centimetrov izolacije (zadaj, ob straneh, zgoraj, spodaj), kar neverjetno poveča zadrževanje toplote in učinkovitost kuhanja. Pečica je tako dobro izolirana, da je zunanjost varna za dotik. Pečica je izolirana z mineralno volno, kar je najboljši in najbolj zdravstveno varen material (veliko konkurence uporablja stekleno volno, ki ko se segreje izloča formaldehid).

Neprimerljiva zmogljivost
Tehnično predizajnirana in izdelana za maksimalno sevanje, zadrževanje toplote ter učinkovitost. Na voljo so namizne in samostoječe različice te peči.

Superiorna konstrukcija in uporabljeni materiali
Pečica je izdelana iz 2,5 mm nerjavečega jekla (notranjost iz 441, zunanjost iz 304 nerjavečega jekla – pri nerjaveči različici), z 12 cm izolacijo, proti korozijskim prašnim barvanjem zunanjosti. Pri sestavljanju se uporabi trda varjena konstrukcij z močnimi vari, kar daje trajnejši izdelek, ki vzdrži uporabo pri visokih temperaturah.

Mnoge blagovne znamke uporabljajo lažje, cenejše materiala, jeklo nižjega razreda in izolacijo iz steklene volne, kar vpliva na zadrževanje toplote in trajnost. Nekateri proizvajalci znižujejo stroške tudi z uporabo točkovnega varjenja, kjer posledično dobimo manj trpežno peč.

V paketu prejmete:
 • Peč
 • Notranji nosilec za drva
 • Dimna cev s pokrovom in loputo za regulacijo vleka •
 • Orodje za manipulacijo ognja

Tehnični podatki (peč)
 • Barva: inox
 • Tip kuriva: plin, 30 mBar
 • Zunanje dimenzije: 85,5 x 98 x 114 cm (G x Š x V)
 • Notranje dimenzije: 60 x 80 x 34 cm (G x Š x V)
 • Premer dimnika: 14 cm
 • Teža (kg): 150
 • Število pic: 4
 • Kg kruha: 3-5


Glavne značilnosti

Površina za peko:60 X 80 cm, šamot
Vrsta kuriva:plin, 30 mBar
Material:Nerjaveče jeklo
✔ Plinski priklop primeren za slovenske jeklenke
✔ Termometer
✔ Primeren za peko 4 pic
✔ Primeren za peko 4 kg kruha


K izbranemu izdelku vam priporočamo
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico