GARANCIJA CENE. →

Zapri

Leanpay

obročno plačilo preko spleta

LeanPay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Odobren v trenutku, direktno preko spleta.

Ob naročilu samo izberite možnost plačilo na obroke Leanpay in sledite navodilom.

Informativni izračun za Bull Plinski žar Angus Cart na 48 obrokov

Vrednost kupljenega blaga: 4.594,90 €
Število obrokov: 48
Stroški odobritve: 0 €
Stroški ocene rizika: 206.78 €
EOM: 11.07%
Takojšnje plačilo: 0 €
Višina obrokov: 117.79 €
Skupni znesek kredita: 5660.4 €

Kaj potrebujete?
 • mobilni telefon
 • davčno številko
 • osebno izkaznico
 • številko osebnega bančnega računa debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu

Kakšne so prednosti storitve LeanPay?
 • sklenitev obročnega plačevanja prek spleta
 • odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le 4 minutah
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obiska banke
 • brez skritih stroškov
 • plačilni načrt po vaših finančnih zmožnostih
 • do 48 obrokov

Osnovni pogoji:
 • državljanstvo Republike Slovenije;
 • stalno bivališče v Republiki Sloveniji;
 • starost ob odobritvi med 18 in 73 let
 • redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela);
 • pozitivna kreditna ocena.
 • Podrobne splošne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Kako deluje?
 1. Izberite obročno odplačevanje LeanPay
  Ob zaključku nakupa spletne trgovine, pod rubriko PLAČILO, izberete način plačila na obroke LeanPay.
 2. Počakajte trenutek za odobritev
  Postopek ne traja dlje od 4 minut. Sistem LeanPay o odobritvi kredita odloča na podlagi podatkov, ki jih pridobi v centralnem kreditnem registru SISBON. Odobritev kredita je odvisna od trenutne zadolženosti kreditojemalca ter njegove izkazane plačilne discipline.
 3. Zaključite nakup
  Izberete število obrokov ,ki vam najbolj ustreza. Kreditno pogodbo podpisujete v digitalni obliki in jo prejmete na vpisan elektronski naslov. Kreditno pogodbo, splošne pogoje ter politiko zasebnosti si lahko ogledate tudi v osebnem portalu Moj LeanPay. Povezavo za dostop do portala boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti.
 4. Dostava in podpis zaključnega dokumenta
  Izdelki kupljeni z načinom plačila LeanPay bodo dostavljeni z izbrano dostavno službo (cenik dostave). Znesek dostave se prišteje znesku kredita. Dostavljalec vam ob dostavi predloži verifikacijski dokument, katerega je potrebno izpolniti in podpisati iz strani kupca in dostavljalca. Dostavljalcu morate predložiti vaš osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Kupljen izdelek lahko prevzame le nosilec kreditne pogodbe!
 5. Poravnava obveznosti
  Vsak mesec boste o obroku pravočasno obveščeni.

Način odplačevanja kredita: SEPA direktna bremenitev

LeanPay je od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejelo dovoljenje za potrošniško kreditiranje v RS (št. dovoljenja: 323-8/2018/9) ter pogodbo z Banko Slovenije za dostop do registra SISBON.

Informativni izračun
V spletni trgovini www.kraljzara.si je ob vsakem izdelku, katerega je možno kupiti na obroke prikazan informativni izračun, kateri se lahko razlikuje od dejanskega. Točen izračun vidite v nadaljevanju košarice, po izbiri načina plačila LeanPay obročno plačilo in dostave. Zaradi avtomatskega zaokroževanja cene in sinhronizacije sistema, je lahko v spletni trgovini prikazanih več opcij količine obrokov, kot jih dejansko ponudi kreditodajalčev sistem v zaključku košarice. Sistem obročnega nakupa lahko zapustite na vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
Pišite na info@kraljzara.si ali pokličite 041 368 247.

Podrobne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca kadar koli zahteva sledeča dokazila:
 • kopijo mesečnega bančnega izpiska iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke iz katerega se nedvoumno razvidni navedeni podatki
 • ali potrdilo banke o prilivu na osebni transakcijski račun iz naslova plače preteklih 3 mesecih
 • ali potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece
 • kopijo bančne kartice

Nazaj na izdelek

Plinski žar Angus Cart

Bull   - #44000CE-cart
Plinski žar Bull Angus Cart

4.594,90 €
oz. polog 150 € + 109.04 € / mesec. več informacij


NA VOLJO V NASLEDNJIH DIMENZIJAH REŠETKE

Paket vsebuje:


Vgradni plinski žar Bull Angus

#47628CE - 1 kom.

S plinskim žarom Bull dobite vgradni žar višjega razreda. Pomeni najvišjo kakovost in izdelavo ki vam omogoča največjo učinkovitost, tako da sta udobje in predvsem zabava za mojstra žara vedno na prvem mestu.

Vgradni plinski žar Bull Angus spada med vrhunsko opremljene luksuzne plinske žare proizvajalca, ki je narejen popolnoma iz jekla V2A in ima infrardeči gorilnik z vrtljivim ražnjem ter možnost osvetlitve rešetke za nočno peko.
Vgradni plinski žar profesionalnega razreda ne nudi samo vizualnega poudarka na vaši terasi, ampak se ponaša tudi s številnimi prvovrstnimi lastnostmi in posebej dolgim rokom uporabe.

Bull Angus s 4 visokozmogljivimi gorilniki iz litega nerjavečega jekla in infrardečim gorilnikom

S svojimi visokozmogljivimi gorilniki iz litega nerjavečega jekla ne dosega le visokih temperatur, ampak jih je mogoče tudi natančno regulirati, tako da lahko vedno ohranite nadzor nad temperaturo rešetke in vsakič popolno pripravite svoje dobrote. Gorilniki iz litega nerjavečega jekla so izjemno redki in združujejo prednosti nerjavečega jekla (enostavno čiščenje, dolga obstojnost) s prednostmi iz litega železa (popolna prevodnost toplote ali shranjevanje toplote).

Z robustnim termometrom v pokrovu je mogoče natančno izmeriti in odčitati temperature do 282°C. Relativno nizka skala termometra zagotovo ne omejuje ekstremno zmogljivih gorilnikov. Zato smo sami preizkusili žar Bull in izmerili najvišje temperature preko 400°C neposredno na rešetki žara. Skala termometra je med uporabo pod polno obremenitvijo z iglo že daleč presežena.

Če vam to ni dovolj, preprosto zamenjajte obstoječi gorilnik z opcijskimi infrardečim gorilnikom in ustvarite izjemno vroč pas za searing. Možno je celo zamenjati vse gorilnike z infrardečimi.

Bull Angus - zunanja kuhinja iz kakovostnega nerjavečega jekla V2A jekla

Niso samo gorilniki izvrstne kakovosti in zmogljivosti, tudi komora za peko je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla z debelino materiala 2 mm. To pomeni masivno konstrukcijo in izjemno robustne komponente. Začne se z pokrovom z dvojno izolacijo, narejenim iz enega kosa, in sega vse do ohišja ter izvlečnega predala za maščobo.

Prednost uporabe jekla V2A je seveda v dolgotrajnosti tega izjemno kakovostnega nerjavečega jekla. V2A jeklo ali nerjaveče jeklo 304 zaradi svoje sestave nudi največjo zaščito pred rjo in korozijo. Bull zato uporablja samo nemagnetno jeklo V2A.

Površina žara iz masivnih rešetk iz nerjavečega jekla obljublja ne samo intenzivne odtise, ampak tudi enostavno in hitro čiščenje. Bull Angus ponuja rešetko za pogrevanje iz nerjavečega jekla nameščene v zadnjem delu kuhalne komore nad glavno rešetko. Tu boste našli že pripravljene dobrote, ki jih želite ohraniti tople ali zelenjavo in zrezke (pa tudi bagete ali žemljice), ki jih lahko pečete indirektno.

Briljantni poudarki na vgradnem plinskem žaru Bull Angus

Ob večerih osvetlite prostor za peko na vašem plinskem žaru Angus s sistemom Twin Lighting . S pritiskom na gumb lahko preprosto vklopite dve halogenski žarnici v notranjosti komore žara, osvetlite rešetko ter uživate v popolni osvetlitvi in udobnem delu, tudi v temi.

Vgradni plinski žar Angus je opremljen tudi s sistemom za odstranjevanje maščob, ki ga je enostavno očistiti. Predal za maščobe je mogoče enostavno izvleči spredaj in po želji je lahko nameščen z aluminijastimi pladnji za maščobo.

V plinskih žarih Bull je omembe vreden zagotovo vrtljiv raženj. Izdelan iz trdne kovine namesto iz plastike, ustvari dober občutek v roki in pustiti zelo kvaliteten vtis.

Vgradni žar Bull je lahko vgrajen v skoraj katero koli konstrukcijo. S primernim opcijskim montažnim okvirjem lahko svoj konstrukcijo enostavno prilagodite za vgradnjo.

Možna je tudi vgradnja v leseno konstrukcijo ali druge vnetljive materiale. Če želite to narediti, izberite ustrezen izoliran montažni okvir za plinski žar Bull.

Glavni gorilnik Bull Angus

Vgradni plinski žar Bull Angus ima 4 gorilnike iz litega nerjavečega jekla s skupno močjo 17,6 kW. Posebni gorilniki iz litega nerjavečega jekla združujejo pozitivne lastnosti gorilnikov iz nerjavečega jekla z gorilniki iz litega železa, saj nudijo dolgo obstojnost, enostavno čiščenje in popolno porazdelitev toplote. Zahvaljujoč brezstopenjski prilagodljivosti se na rešetki pokriva velik temperaturni spekter, tako da lahko vedno nastavite temperaturo hitro in natančno.

Infrardeči zadnji gorilnik

Zmogljiv 4,4 kW infrardeči gorilnik sedi na zadnji strani kuhalne komore in zagotavlja potrebno toploto za vrtilni raženj. Zadnji gorilnik proizvaja toploto za peko na žaru v obliki infrardečega sevanja, ki se dovaja navpično v hrano na žaru. Velika prednost keramičnega gorilnika, ki je nameščen zadaj, je ravno nasproten gorilnikom pod vrtljivim ražnjem: kapljajoče tekočine ne morejo priti v gorilnik in tam ustvariti plamena. Lahko tudi zberete maščobo in omako v pladenj za kapljanje, postavljen pod vrtljivim ražnjem.

Vrtljiv raženj z motorjem iz nerjavečega jekla

Priložene žaru so rešetke z visoko kakovostnim vrtljivim ražnjem in ustreznim motorjem z ohišjem iz nerjavečega jekla. Tako lahko na žaru Bull - podprtega z infrardečim zadnjim gorilnikom - pripravite okusne jedi iz vrtljivega ražnja.

Piezo vžig

Vsi gorilniki imajo vgrajen piezo vžig, ki zagotavlja hiter vžig. Piezo vžig deluje neodvisno od ostalih virov energije, zato lahko tudi žar vžgete stran od električnih vtičnic. Pulz vžiga nastane podobno kot pri vžigalniku in se po elektrodi prenaša neposredno do gorilnika, pri čemer iskra vžge plin.

Vrtljivi gumbi iz masivne kovine

Gumbi žara so narejeni iz masivnega, kromiranega cinka. Zaradi tega so gumbi še posebej stabilni in luksuznega občutka. V primerjavi s plastičnimi gumbi so veliko bolj trpežni in robustni.

Visoko kakovostno nerjaveče jeklo 304

Skoraj vsi deli žara so izdelani iz posebej kakovostnega nerjavečega jekla 304 (jeklo V2A) z debelino materiala 2 mm. Je izredno odporno proti rji in koroziji in tudi zelo enostavno za čiščenje.

Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla

Pokrov iz nerjavečega jekla je izdelan iz enega kosa. Zaradi dvojne izolacijske konstrukcije je zunanja stran dobro zaščitena pred razbarvanjem materiala zaradi visokih temperatur. Trden material hkrati zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote znotraj kuhalne komore in zagotavlja dobro izolacijo.

Masivne rešetke iz nerjavečega jekla

Rešetke so narejene iz masivnega nerjavečega jekla z debelino palice 8 mm. Zaradi velike debeline materiala absorbirajo veliko toplote, tako da lahko dodate svojemu mesu še posebej intenzivne odtise žara – na ta način da žar še dodatno mesu svoj tipičen BBQ okus. Posebej so neobčutljivi za korozijo in jih je mogoče po peki hitro očistiti.

Velika rešetka ponuja veliko prostora za peko

Z rešetkami iz nerjavečega jekla žar nudi površino žara 76 x 49 cm. Poleg tega lahko še hkrati uporabljate površino rešetke za pogrevanje. Ta meri 76 x 18 cm.

Natančen termometer

Robusten termometer na pokrovu prikazuje temperaturo v komori in je enostaven za branje. Z skalo do 282°C termometer zelo natančno prikazuje potrebno območje za vse projekte na žaru.

Rešetka za pogrevanje iz nerjavečega jekla

Pogrevalna rešetka je izdelana iz nerjavečega jekla in je nameščena v zadnjem delu komore nad glavno rešetko. Vaš prostor za peko na žaru se razširi na dvignjen nivo, kjer lahko hrano na žaru hranite toplo ali jo obdelujete naprej pri manjši temperaturi.

Pladenj za zbiranje maščob iz nerjavečega jekla

Pladenj za zbiranje maščob je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. To omogoča enostavno čiščenje po uporabi žara. Uporaba nerjavečega jekla omogoča dolgo življenjsko dobo pladnja za kapljanje, saj je material zelo odporen proti koroziji.

Twin Lighting System - Osvetlitev žar rešetke

Dve halogenski žarnici v zgornjih kotih komore zagotavljata svetlobo na celotni površini rešetke žara. Prilagodite jih lahko s pritiskom gumba na nadzorni plošči.

Tehnične lastnosti:
 • Velikost rešetke za peko: 76 x 49 cm
 • Velikost rešetke za pogrevanje:76 x 18 cm
 • Dimenzije pri zaprtem pokrovu (višina, širina, globina): 53,9 x 81,4 x 63,9 cm
 • Dimenzije žara skupaj z vozičkom pri zaprtem pokrovu (višina, širina, globina): 122,6 x 149,3 x 63,8 cm
 • Vsi sestavni deli žara so narejeni iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 (V2A jeklo)
 • 4 visokozmogljivi gorilniki iz litega nerjavečega jekla, ki skupno proizvedejo 17,6 kW
 • Infrardeči gorilnik z 4,4kW z motoriziranem vrtljivim ražnjem
 • Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla v enem kosu s termometrom
 • Masivna rešetka iz nerjavečega jekla z debelino palice 8 mm
 • Halogenska osvetlitev rešetke
 • Rešetka za pogrevanje iz nerjavečega jekla z debelino palice 4 mm
 • Sistem za zbiranje maščob iz nerjavečega jekla z izvlečnim predalom
 • Masivni kontrolni gumb iz kromiranega cinka z vgrajenim piezo vžigom
 • Garancija: Doživljenska garancija na kuhalno komoro, rešetke in gorilce, 5 let na ščitnike gorilcev


Voziček za žara Bull Angus in Lonestar

#45551CE - 1 kom.

Robusten voziček iz nerjavečega jekla z veliko prostora za shranjevanje
Podnožje enote Bull je kakovostno in izdelano iz masivnega nerjavečega jekla. Ponuja veliko prostora za shranjevanje dodatkov v njem pa lahko shranite tudi plinsko jeklenko. Za lažje premikanje žara so na podvozju nameščena štiri robustna kolesa.

Primeren za žare:


Bull Plinska gumijasta cev 8mm + nerjaveča sponka

#S008-156 - 1 kom.

 Glavne značilnosti

Rešetka:76 X 49 cm, nerjaveče jeklo
Št. gorilcev:4+1
Material gorilcev:Lito nerjaveče jeklo
Moč:17,6 kw
Plin:Jeklenka - 30 mbar
Vžig:Piezo
Material:Nerjaveče jeklo
✔ Vrtljiv raženj
✔ Infrardeči zadnji gorilnik
✔ Termometer v pokrovu
✔ Twin Lighting System
✔ Robusten voziček z omaro


K izbranemu izdelku vam priporočamo
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico