Zapri

Leanpay

obročno plačilo preko spleta

LeanPay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Odobren v trenutku, direktno preko spleta.

Ob naročilu samo izberite možnost plačilo na obroke Leanpay in sledite navodilom.

Informativni izračun za Bull Plinski žar Plancha Cart na 48 obrokov

Vrednost kupljenega blaga: 2.849,90 €
Število obrokov: 48
Stroški odobritve: 0 €
Stroški ocene rizika: 114 €
EOM: 9.47%
Takojšnje plačilo: 36 €
Višina obrokov: 67.32 €
Skupni znesek kredita: 3383.53 €

Kaj potrebujete?
 • mobilni telefon
 • davčno številko
 • osebno izkaznico
 • številko osebnega bančnega računa debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu

Kakšne so prednosti storitve LeanPay?
 • sklenitev obročnega plačevanja prek spleta
 • odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le 4 minutah
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obiska banke
 • brez skritih stroškov
 • plačilni načrt po vaših finančnih zmožnostih
 • do 48 obrokov

Osnovni pogoji:
 • državljanstvo Republike Slovenije;
 • stalno bivališče v Republiki Sloveniji;
 • starost ob odobritvi med 18 in 73 let
 • redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela);
 • pozitivna kreditna ocena.
 • Podrobne splošne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Kako deluje?
 1. Izberite obročno odplačevanje LeanPay
  Ob zaključku nakupa spletne trgovine, pod rubriko PLAČILO, izberete način plačila na obroke LeanPay.
 2. Počakajte trenutek za odobritev
  Postopek ne traja dlje od 4 minut. Sistem LeanPay o odobritvi kredita odloča na podlagi podatkov, ki jih pridobi v centralnem kreditnem registru SISBON. Odobritev kredita je odvisna od trenutne zadolženosti kreditojemalca ter njegove izkazane plačilne discipline.
 3. Zaključite nakup
  Izberete število obrokov ,ki vam najbolj ustreza. Kreditno pogodbo podpisujete v digitalni obliki in jo prejmete na vpisan elektronski naslov. Kreditno pogodbo, splošne pogoje ter politiko zasebnosti si lahko ogledate tudi v osebnem portalu Moj LeanPay. Povezavo za dostop do portala boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti.
 4. Dostava in podpis zaključnega dokumenta
  Izdelki kupljeni z načinom plačila LeanPay bodo dostavljeni z izbrano dostavno službo (cenik dostave). Znesek dostave se prišteje znesku kredita. Dostavljalec vam ob dostavi predloži verifikacijski dokument, katerega je potrebno izpolniti in podpisati iz strani kupca in dostavljalca. Dostavljalcu morate predložiti vaš osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Kupljen izdelek lahko prevzame le nosilec kreditne pogodbe!
 5. Poravnava obveznosti
  Vsak mesec boste o obroku pravočasno obveščeni.

Način odplačevanja kredita: SEPA direktna bremenitev

LeanPay je od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejelo dovoljenje za potrošniško kreditiranje v RS (št. dovoljenja: 323-8/2018/9) ter pogodbo z Banko Slovenije za dostop do registra SISBON.

Informativni izračun
V spletni trgovini www.kraljzara.si je ob vsakem izdelku, katerega je možno kupiti na obroke prikazan informativni izračun, kateri se lahko razlikuje od dejanskega. Točen izračun vidite v nadaljevanju košarice, po izbiri načina plačila LeanPay obročno plačilo in dostave. Zaradi avtomatskega zaokroževanja cene in sinhronizacije sistema, je lahko v spletni trgovini prikazanih več opcij količine obrokov, kot jih dejansko ponudi kreditodajalčev sistem v zaključku košarice. Sistem obročnega nakupa lahko zapustite na vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
Pišite na info@kraljzara.si ali pokličite 041 368 247.

Podrobne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca kadar koli zahteva sledeča dokazila:
 • kopijo mesečnega bančnega izpiska iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke iz katerega se nedvoumno razvidni navedeni podatki
 • ali potrdilo banke o prilivu na osebni transakcijski račun iz naslova plače preteklih 3 mesecih
 • ali potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece
 • kopijo bančne kartice

Nazaj na izdelek

Plinski žar Plancha Cart

Bull   - #73008CE
Plinski žar Bull Plancha Cart

2.999,90 € 2.849,90 € -5% PRIHRANEK 150,00 €
oz. polog 150 € + 66.57 € / mesec. več informacij


NA VOLJO V NASLEDNJIH DIMENZIJAH REŠETKE
¸

Opis izdelka

Če želite uživati v originalnem španskem žaru na domačem dvorišču, vam plinski žar Bull Plancha Cart to omogoča. Ta vrhunska naprava poleg najvišjih standardov kakovosti obljublja pravo žar doživetje.
Plinski žar Plancha Cart je španska različica BBQ-ja, poznana in zelo priljubljena po vsem svetu, pri kateri pečemo z močno ogrevano jekleno ploščo, ki ima nešteto možnosti za pripravo številnih okusnih dobrot, kot so meso, ribe, morski sadeži, palačinke, pa tudi testeninske jedi in zelenjava.

Ti in številni drugi poudarki naredijo Bull Plancha Cart pravi dragulj na vaši terasi. Postanite profesionalec na piknikih in se podajte na kulinarično potovanje skozi tradicionalne španske jedi ali klasične specialitete z žara.

Bull Plancha Cart s 3 visoko zmogljivimi gorilniki iz nerjavečega jekla

S svojimi visokozmogljivimi gorilniki iz nerjavečega jekla žar ne dosega le visokih temperatur, ampak jih je mogoče tudi natančno regulirati, tako da lahko vedno ohranite nadzor nad temperaturo in vsakič popolno pripravite svoje dobrote.

Sami smo testirali žar in lahko izmerili najvišje temperature preko 400°C neposredno na površini žara. Torej, idealni predpogoji za španski BBQ. Med peko se arome praženja običajno prilepijo na ploščo. Te lahko med kuhanjem raztopimo s tekočino. Preprosto prelijte meso, zelenjavo ali celo morsko hrano in s stalnim obračanjem odstranite zapečene arome s plošče. Tako se ustvari okusna omaka, ki še dodatno izpopolni vaše specialitete.

Plinski žar Bull Plancha Cart - zunanja kuhinja iz kakovostnega nerjavečega jekla V2A jekla

Niso samo gorilniki izvrstne kakovosti in zmogljivosti, tudi komora za peko je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla z debelino materiala 1,6 mm. To pomeni masivno konstrukcijo in izjemno robustne komponente. Začne se z pokrovom z dvojno izolacijo, narejenim iz enega kosa, in sega vse do ohišja ter izvlečnega predala za maščobo.

Prednost uporabe jekla V2A je seveda v dolgotrajnosti tega izjemno kakovostnega nerjavečega jekla. V2A jeklo ali nerjaveče jeklo 304 zaradi svoje sestave nudi največjo zaščito pred rjo in korozijo. Bull zato uporablja samo nemagnetno jeklo V2A.

Briljantni poudarki na plinskem žaru Bull Plancha Cart

Plinski žar Plancha Cart je opremljen tudi s sistemom za odstranjevanje maščob, ki ga je enostavno očistiti. Predal za maščobe je mogoče enostavno izvleči spredaj in po želji je lahko nameščen z aluminijastimi pladnji za maščobo.

Pri plinskih žarih Bull so omembe vredni zagotovo gumbi. Izdelani iz trdne kovine namesto iz plastike, ustvarijo dober občutek v roki in pustijo zelo kvaliteten vtis.

Glavni gorilniki žara Plancha Cart

Plinski žar Bull Plancha Cart ima 3 gorilnike iz nerjavečega jekla s skupno močjo 13,0 kW. To niso običajni cevasti gorilniki, ampak posebna širša in večja različica. Zahvaljujoč brezstopenjski prilagodljivosti se na plošči pokriva velik temperaturni spekter, tako da lahko vedno nastavite temperaturo hitro in natančno. Glavne gorilnike lahko zamenjate z opcijskimi infrardečimi gorilniki.

Piezo vžig

Vsi gorilniki imajo vgrajen piezo vžig, ki zagotavlja hiter vžig. Piezo vžig deluje neodvisno od ostalih virov energije. Pulz vžiga nastane podobno kot pri vžigalniku in se po elektrodi prenaša neposredno do gorilnika, pri čemer iskra vžge plin.

Vrtljivi gumbi iz masivne kovine

Gumbi žara so narejeni iz masivnega, kromiranega cinka. Zaradi tega so gumbi še posebej stabilni in luksuznega občutka. V primerjavi s plastičnimi gumbi so veliko bolj trpežni in robustni.

Visoko kakovostno nerjaveče jeklo 304

Skoraj vsi deli žara so izdelani iz posebej kakovostnega nerjavečega jekla 304 (jeklo V2A) z debelino materiala 1,6 mm. Je izredno odporno proti rji in koroziji in tudi zelo enostavno za čiščenje.

Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla

Pokrov iz nerjavečega jekla je izdelan iz enega kosa. Zaradi dvojne izolacijske konstrukcije je zunanja stran dobro zaščitena pred razbarvanjem materiala zaradi visokih temperatur. Trden material hkrati zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote znotraj kuhalne komore in dobro izolacijo.

Masivna kromirana plošča 57 cm x 44 cm

Za največje zahteve je površina plošče žara kromirana. Zahvaljujoč trem gorilnikom, razporejenim pod ploščo, se toplota enakomerno porazdeli na plošči za žar, tako da lahko učinkovito uporabljate celotno površino. Površina je še posebej neobčutljiva na korozijo in jo je mogoče po čiščenju znova hitro očistiti.

Pladenj za zbiranje maščob iz nerjavečega jekla

Pladenj za zbiranje maščob je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. To omogoča enostavno čiščenje po uporabi žara. Uporaba nerjavečega jekla omogoča dolgo življenjsko dobo pladnja za kapljanje, saj je material zelo odporen proti koroziji.

Robusten voziček iz nerjavečega jekla z veliko prostora za shranjevanje

Podnožje enote Bull je kakovostno in izdelano iz masivnega nerjavečega jekla. Ponuja veliko prostora za shranjevanje dodatkov v njem pa lahko shranite tudi plinsko jeklenko. Za lažje premikanje žara so na podvozju nameščena štiri robustna kolesa.

Tehnične lastnosti:
 • Velikost plošče za peko: 57 x 44 cm
 • Dimenzije pri zaprtem pokrovu (višina, širina, globina): 105 x 134,4 x 63,7 cm
 • Vsi sestavni deli žara so narejeni iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 (V2A jeklo)
 • 3 visokozmogljivi gorilniki iz nerjavečega jekla, ki skupno proizvedejo 13,0kW
 • Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla v enem kosu
 • Masivna plošča za peko iz kromiranega jekla
 • Sistem za zbiranje maščob iz nerjavečega jekla z izvlečnim predalom
 • Masivni kontrolni gumb iz kromiranega cinka z vgrajenim piezo vžigom
 • Robusten voziček iz nerjavečega jekla z veliko prostora za shranjevanje
 • Garancija: Doživljenska garancija na kuhalno komoro, 1 leto na ploščo, 5 let na gorilnike


Glavne značilnosti

Plošča:57 X 44 cm, nerjaveče jeklo, kromirana
Št. gorilcev:3
Moč:13 kw
Plin:Jeklenka - 30 mbar
Vžig:Piezo
Material:Nerjaveče jeklo
✔ Termometer v pokrovu
✔ Robusten voziček z omaro
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico