GARANCIJA CENE. →

Pribor za žar Precision, 3-delni

Weber   - #6764
Pribor za žar Precision, 3-delni

69,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Pribor za žar Starter, 2-delniPribor za žar Precision, 2-delniPribor za žar Baron, 4-delniPribor za žar Precision, 3-delniPribor za žar Imperial, 4-delniPribor za žar Porta-Chef, 6 delni

Opis izdelka

Set pribora za žar iz nerjavečega jekla, ki vsebuje lopatico, prijemalko in silikonski čopič, je specifično oblikovan za upravljanje s hrano na rešetki. Unikatni ročaj bo poskrbel za udobje, hkrati pa vam bo zagotavljal, da vam med uporabo ne bo drselo. Prijemalke so zasnovane tako, da nudijo najbolj optimalen prijem hrane, ko jih ne uporabljamo pa jih lahko zaklenemo v zaprtem stanju, da ne zavzemajo prostora. Lopatica za obračanje ima upognjen vrat, ki omogoča obračanje hrane ob dvignjenem robu žara in posledično vaše roke niso izpostavljene vročini. 3-delni pribor za žar Weber bo idealen sopotnik vseh, ki pečete na večjih žarih na oglje ali plin. Zaradi najkakovostnejšega materiala vam bo pribor služil več let. Pribor lahko po uporabi umijete v pomivalnem stroju.

  • Sestavljen iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla.
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za maksimalno udobje.
  • Ušesa za obešanje poskrbijo, da je pribor zmeraj optimalno spravljen in pri roki.
  • Umivamo ga lahko v pomivalnem stroju.
  • Zaradi dolžine 46 cm je idealen za žare na oglje premera 47 cm in 57 cm ter žare na plin.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico