AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Rum Zacapa Centenario Solera 23, 0,7L

Zacapa Centenario   - #2201029
Rum Zacapa Centenario Solera 23, 0,7L

70,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Rum Zacapa Centenario Solera 23, 0,7LRum Zacapa Centenario Solera XO


Opis izdelka


Rum Zacapa je narejen iz sveže stisnjenega soka sladkornega trsa, kar ga loči od večine rumov, ki so narejeni iz melase. Posebnost ruma Zacapa je staranje na nadmorski višini 2300 metrov, kjer redkejši zrak in nižje temperature omogočajo počasnejše staranje in razvoj intenzivnejše arome. Za staranje uporabljajo 500 let star španski proces, imenovan Sistema Solera, pri katerem rum počiva v skrbno izbranih sodih v katerih so prej starali ameriški viski, šeri in vina Pedra Ximeneza. Vsako steklenico ruma Zacapa objema ročno pleten trak iz palmovih listov, ki poudarja tradicijo in zgodovino v vsaki steklenici.

Rum Zacapa Centenario Solera 23 je skrbno zmešan iz rumov starih od 6 do 23 let. Mešanica ustvarja pijačo svetlo mahagonijeve barve z izrazitim medenim okusom, začinjenim z dimljenim hrastom in suhim sadjem, ki odseva kompleksnost staranja na način Sistema solera.


Država: Gvatemala

Vsebina alkohola: 40%


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico