Vse kar potrebujete, da bo vaš nož vedno v vrhunski pripravljenosti na katero boste ponosni:
Vodobrusni kamen 1000/6000
Z vodobrusnim kamnom 1000/6000 lahko hitro in kakovostno nabrusimo japonski nož. Pred brušenjem kamen namočimo v vodi za cca 15 min. Kamen je za fino brušenje in odstranjevanje igle. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 1000 in 6000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje. Kamen je iz naše SharpEdge kolekcije.
Nastavek za kot brušenja
Pritrjen nastavek na nožu nam pomaga ohranjati vedno enak kot brušenja na vodobrusnem kamnu. Mehka plastika služi zato, da se ne poškoduje rezilo, posebna keramična prevleka pa za drsenje po vodobrusnem kamnu.
Polirno usnje
Usnje za poliranje in odstranjevanje igle po koncu brušenja. Možnost nanosa polirnih past.
KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ? Prednost brušenja z vodobrusnim kamnom je, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabost pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti.