Spoznajte nas


Kralj žara je največja slovenska spletna in fizična trgovina žarov in opreme za peko.

Začeli smo s spletno trgovino Kupi-Zar.si in prodajo žarov Weber. Tem smo sčasoma dodali nove blagovne znamke izdelkov za boljšo peko na žaru in razvili novo spletno trgovino KraljZara.si, kjer poleg največjega asortimana žarov in opreme za peko najdete tudi ogromno bazo nasvetov in receptov – vse informacije, ki jih potrebujete za gurmansko izkušnjo gostov vaših piknikov.

Dvig kulture peke na žaru
Naša vizija je dvig kulture peke na žaru. Zato smo razvili program izobraževanj Akademija peke na žaru, na katerih učimo, kako najbolje izkoristiti žar. Peka na žaru je mnogo več kot peka čevapčičev in perutničk in udeleženci naših akademij to najbolje vedo.

Vse, kar potrebujete za izjemno peko
Trudimo se, da bi vam zagotovili vse, kar potrebujete za izjemno peko, od kakovostnih žarov Weber in Kamado Joe do velikega izbora dodatkov in orodij za peko, premium mesa najboljših svetovnih proizvajalcev, v kratkem bomo predstavili tudi lastne začimbe in omake za peko na žaru.

Pečemo z vami in za vas
Naš program akademij peke na žaru vsako leto obišče preko 300 ljubiteljev peke. Vsako leto organiziramo skupinski piknik – KickOff sezone, na katerem udeleženci degustirajo specialitete kralja žara ali tekmujejo v pripravi najboljših jedi z žara. Za vse, ki želite izkusiti peko pravega žara na svojih dogodkih, ponujamo storitev catering. Na vaš dogodek pripeljemo žare in meso in ga spečemo za vaše goste.

Pri Kralju žara se nenehno trudimo, da bi vam ponudili vse, kar potrebujete za odlično peko, od žarov in pripomočkov do kakovostnega mesa in seveda nasvetov. Torej, potrebujete žar, dodatke ali nasvete za boljšo peko? Kontaktirajte nas.

Miha, Aleš in Nejc


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.