Super Hitri Termometer Thermapen 4, črn

Thermapen   - #ETIL234477
Super Hitri Termometer Thermapen 4, črn

94,90 € 90,20 € -5% PRIHRANEK 4,70 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Digitalni žepni termometer iGrillKomplet mini termometrovDigitalni termometer Gourmet Check BlackDigitalni termometer za meso Broil KingBluetooth termometer Weber iGrill MiniSuper Hitri Termometer Thermapen 4, črnBluetooth termometer Gourmet Check Dual BTBluetooth termometer Weber iGrill 3Bluetooth termometer Gourmet Check ProBluetooth termometer Weber iGrill 2

Opis izdelka

Thermapen je drugačne vrste termometer; uporablja novo tehnologijo za branje temperature. Za razliko od cenejših, bolj tradicionalnih termometrov (ki uporabljajo termistor senzorje) Thermapen uporablja, kar se imenuje thermocouple sensor. Ti se uporabljajo v profesionalnih kuhinjah in drugih krajih, kjer je hitro ter natančno odčitavanje temperature zelo pomembno. Thermapen vključuje te tehnologije v relativno majhni sondi termometra.

Kakšna je razlika med thermapenom in ostalimi “instant” termometri? Takojšnji termometri niso nikoli zares instant; zaslon posodobijo takoj, vendar pa traja 20 do 30 sekund, da dobimo natančno branje temperature. To je med kuhanjem, ko je žar ali pečica odprta in toplota uhaja, slabo za vašo hrano. Thermapen prikaže temperature takoj. Prav tako ima veliko tanjšo sondo; s tem se izognete debelim luknjam, ki jih v hrani pustijo konvencionalni termometri. Ta prilagodljivost in natančno odčitavanje naredi Thermapen vaš idealen kuhinjski termometer.

Thermapen je narejen iz kvalitetne plastične mase ter je odporen na visoko temperature in vlago, tako da vam bo služil še dolga leta. Naprava je preprosta za uporabo (izvlecite sondo da ga vklopite; zaprite za izklop, naprava se samodejno izklopi po določenem času). Uporabite jo lahko za zelo, zelo vroče stvari (na primer sladkor), kot tudi zmerno toplih živil, kot so meso. Lahko ga uporabite za testiranje temperature pečice ali vašega žara.

Lastnosti:

  • Vrtljiv zaslon
  • Osvetljava zaslona
  • Uporaben v obeh rokah
  • Motion sensing spanja in način zbudi
  • Vodoodporen do IP67
  • 3000 ur delovanja baterije (AAA baterije)
  • 2-3 sekunde do branja temperature
  • Visoka natančnost do ±0,4 °C (± 0,7 ° F)
  • Prikaz temperature v ° C ali ° F
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico