Super Hitri Termometer Thermapen

Kralj Žara   - #THS-231-257
Super Hitri Termometer Thermapen

Opis izdelka

Thermapen je drugačne vrste termometer; uporablja novo tehnologijo za branje temperature. Za razliko od cenejših, bolj tradicionalnih termometrov (ki uporabljajo termistor senzorje) Thermapen uporablja, kar se imenuje thermocouple sensor. Ti se uporabljajo v profesionalnih kuhinjah in drugih krajih, kjer je hitro ter natančno odčitavanje temperature zelo pomembno. Thermapen vključuje te tehnologije v relativno majhni sondi termometra.

Kakšna je razlika med thermapenom in ostalimi “instant” termometri? Takojšnji termometri niso nikoli zares instant; zaslon posodobijo takoj, vendar pa traja 20 do 30 sekund, da dobimo natančno branje temperature. To je med kuhanjem, ko je žar ali pečica odprta in toplota uhaja, slabo za vašo hrano. Thermapen prikaže temperature takoj. Prav tako ima veliko tanjšo sondo; s tem se izognete debelim luknjam, ki jih v hrani pustijo konvencionalni termometri. Ta prilagodljivost in natančno odčitavanje naredi Thermapen vaš idealen kuhinjski termometer.

Thermapen je narejen iz kvalitetne plastične mase ter je odporen na visoko temperature in vlago, tako da vam bo služil še dolga leta. Naprava je preprosta za uporabo (izvlecite sondo da ga vklopite; zaprite za izklop, naprava se samodejno izklopi po določenem času). Uporabite jo lahko za zelo, zelo vroče stvari (na primer sladkor), kot tudi zmerno toplih živil, kot so meso. Lahko ga uporabite za testiranje temperature pečice ali vašega žara.

Lastnosti:

  • Uporaben v obeh rokah
  • Motion sensing spanja in način zbudi
  • Vodoodporen do IP67
  • 3000 ur delovanja baterije (AAA baterije)
  • 2-3 sekunde do branja temperature
  • Visoka natančnost do ±0,4 °C (± 0,7 ° F)
  • Prikaz temperature v ° C ali ° F


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico