Švicarski nož Victorinox Hunter, rdeč

Victorinox   - #0.8573
Švicarski nož Victorinox Hunter, rdeč

39,60 € 34,80 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Inovativen švicarski nož za lovce in ljubitelje narave, ki cenijo varnost, zanesljivost in izjemno funkcionalnost. Vsebuje dve izredno ostri rezili, ki jih lahko hitro odpremo, primerni za lovska opravila, rezanje lesa ali priprave hrane. Valovito rezilo je oblikovano za odstranjevanje drobovja takoj po odstrelu. Nož Hunter je nekaj posebnega, s svojo uporabnostjo in inovativnostjo močno izstopa med konkurenčnimi noži.

Tehnične lastnosti:
111 x 31.5 x 18.5 mm, rdeč
 1. veliko rezilo na zatič
 2. kombinirano orodje z:
  • odpiračem steklenic
  • odpiračem konzerv
  • izvijačem
  • lupilcem žice
 3. odpirač za buteljke
 4. žaga za les
 5. zavito valovito rezilo (gutting blade)
 6. šilo
 7. obroč za ključe
 8. pinceta
 9. zobotrebec

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico