Švicarski nož Victorinox MiniChamp Alox

Victorinox   - #0.6381.26
Švicarski nož Victorinox MiniChamp Alox

45,60 € 40,10 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Mali švicarski žepni nož Victorinox MiniChamp Alox vas bo rešil iz vsakodnevnih zagat. Izjemno lep in vsestranko uporaben.

Tehnične lastnosti:
58 x 10 mm, srebrn
  1. obroč za ključe
  2. zobotrebec
  3. pinceta
  4. rezilo
  5. odpirač za steklenice
  6. križni izvijač, magnetni
  7. lupilec žic
  8. pilica za nohte
  9. izvijač
  10. škarje

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico