Švicarski nož Victorinox My First Victorinox, rdeč

Victorinox   - #0.2373.T
Švicarski nož Victorinox My First Victorinox, rdeč

26,40 € 23,20 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH BARVAH

NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Žepni noži so uporabno orodje na različnih področjih naših življenj. Veliko otrok pride v prvi stik z večfunkcijskim orodjem, ki pripada nekomu v družini in seveda ga hočejo takoj preizkusiti. Pri Victorinoxu želijo, da bo prva izkušnja otroka z večfunkcijskim žepnim nožem varna in preprosta. Zato so razvili poseben žepni nož z krajšim rezilom brez ostre konice, ki še vedno služi večini funkcij kot ostali Victorinox noži.

Tehnične lastnosti:
84 x 23 x 11.5 mm, prosojno rdeč
  1. veliko rezilo (zaobljeno)
  2. odpirač za konzerve
  3. odpirač za steklenice
  4. izvijač
  5. lupilec žice
  6. žaga za les
  7. obesek za ključe
  8. pinceta
  9. zobotrebec

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico