Švicarski nož Victorinox Ranger Grip 174 Handyman, rdeč/črn

Victorinox   - #0.9728.WC
Švicarski nož Victorinox Ranger Grip 174 Handyman, rdeč/črn

154,00 € 138,60 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Švicarski žepni nož Victorinox RangerGrip 174 Handyman je poln orodij in pripomočkov, ki vam bodo pomagali vaše delo opraviti hitro in enostavno. Nož z velikim rezilom na zatič in sistemom za odpiranje z eno roko je primeren za vsakodnevno uporabo na prostem in vas bo uspešno spremljal skozi vse življenske dogodivščine. Nožu je priložen tudi etui z zaponko za pas, da bo zmeraj pri roki, ko ga boste potrebovali.

Tehnične lastnosti:
130 x 28 mm, rdeč/črn
 1. veliko nazobčano rezilo na zatič z enoročnim odpiranjem
 2. odpirač za konzerve
 3. mali izvijač
 4. odpirač za steklenice na zatič
 5. izvijač
 6. lupilec žic
 7. klešče
 8. nastavek za rezanje žic
 9. ključ za matice
 10. nastavek za bit ključe
 11. bit križni izvijač
 12. bit izvijač
 13. šilo
 14. odpirač za buteljke
 15. obroč za ključe
 16. pinceta
 17. zobotrebec
 18. najlonski etui

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico