Švicarski nož Victorinox Ranger Grip 79, rdeč/črn

Victorinox   - #0.9563.MC
Švicarski nož Victorinox Ranger Grip 79, rdeč/črn

64,00 € 57,60 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Švicarski žepni nož Victorinox RangerGrip 79 je poln orodij in pripomočkov, ki vam bodo pomagali vaše delo opraviti hitro in enostavno. Nož z velikim rezilom na zatič in sistemom za odpiranje z eno roko je primeren za vsakodnevno uporabo na prostem in vas bo uspešno spremljal skozi vse življenske dogodivščine.

Tehnične lastnosti:
130 x 22 mm
 1. veliko rezilo na zatič z enoročnim odpiranjem
 2. odpirač za buteljke
 3. odpirač za konzerve
 4. mali izvijač
 5. odpirač za steklenice na zatič
 6. izvijač
 7. lupilec žic
 8. žaga za les
 9. šilo
 10. obroč za ključe
 11. pinceta
 12. zobotrebec

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico