Švicarski nož Victorinox RangerGrip 179, nazobčano rezilo, zelen/črn

Victorinox   - #0.9563.MWC4
Švicarski nož Victorinox RangerGrip 179, nazobčano rezilo, zelen/črn

67,00 € 60,30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

RangerGrip 179 je poln orodij in pripomočkov, ki vam bodo pomagali vaše delo opraviti hitro in enostavno. Nož z velikim nazobčanim rezilom na zatič in sistemom za odpiranje z eno roko je primeren za vsakodnevno uporabo na prostem in vas bo uspešno spremljal skozi vse življenske dogodivščine. V zeleni kamuflažni barvi.

Tehnične lastnosti:
130 x 27 x 22 mm
  1. veliko nazobčano rezilo na zatič z enoročnim odpiranjem
  2. odpirač konzerv z manjšim izvijačem
  3. odpirač buteljk
  4. vbodno šilo
  5. žaga za les
  6. obroč za ključe
  7. zobotrebec
  8. pinceta
  9. orodje za krivljenje žice
  10. orodje za rezanje žice

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico