Švicarski nož Victorinox Sentinel Clip, črn

Victorinox   - #0.8416.M3
Švicarski nož Victorinox Sentinel Clip, črn

32,90 € 29,00 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Victorinox Sentinel je imeniten in klasičen švicarski nož z rezilom na zatič v črni barvi, ki je zmeraj nekaj posebnega. Pripravljen je na spopad s kakršnimi koli izzivi. Veliko rezilo boste lahko odprli z eno roko s sponko za pas pa bo Sentinel poskrbel, da bo zmeraj pri roki, ko ga boste potrebovali.

Tehnične lastnosti:
111 x 17 mm,
  1. veliko rezilo na zatič - enoročno odpiranje
  2. obroč za ključe
  3. pinceta
  4. zobotrebec
  5. sponka za pas

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico