Švicarski nož Victorinox SwissCard, črn

Victorinox   - #0.7133.T3
Švicarski nož Victorinox  SwissCard, črn

30,50 € 26,80 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH BARVAH

NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Žepno orodje v obliki kreditne kartice vas bo navdušilo s setom desetih orodij. Praktičen spremljevalec za vsakodnevne male tehnične izzive, ki ga lahko spravite v denarnico, kovček ali rokovnik.

Tehnične lastnosti:
82 x 54.5 x 4.5 mm, črna
  1. odpirač za kuverte (rezilo)
  2. škarjice
  3. bucika
  4. pilica za nohte z izvijačem
  5. pinceta
  6. zobotrebec
  7. pisalo
  8. ravnilo (cm)
  9. ravnilo (inči)

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico