Švicarski nož Victorinox Traveller Lite, rdeč

Victorinox   - #1.7905.AVT
Švicarski nož Victorinox Traveller Lite, rdeč

129,60 € 114,00 €
BREZPLAČNA DOSTAVA NASLEDNJI DELOVNI DAN!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.
NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Če ste pravi avanturist, ki svoje vikende najraje namenite raziskovanju vam še neodkritih lokacij je ta nož idealen sopotnik, ki vam bo pomagal v kakršnikoli situaciji. Idealen bo za vse popotnike, ki svoj prosti čas preživljate v gorah - z višinomerom boste zmeraj vedeli, koliko metrov vas še čaka do osvojitve vrha. V pomoč vam bosta tudi termometer in barometer, da boste se lahko hitro pripravili na spremenjive vremenske razmere v gorah. Tisti, ki svoje poti začnete že zelo zgodaj brez skrbi, alarm bo poskrbel, da ne boste zamudili vzpona, lučka pa vam bo osvetljevala pot dokler se ne zdani.

Tehnične lastnosti:
91 x 25,5 mm,
 1. veliko rezilo
 2. majhno rezilo
 3. šilo
 4. odpirač za konzerve
 5. mali izvijač
 6. odpirač za steklenice
 7. izvijač
 8. lupilec žic
 9. škarje
 10. večnamenski kavelj
 11. pilica za nohte
 12. obroč za ključe
 13. zobotrebec
 14. pinceta
 15. križni izvijač
 16. digitalna ura (12h)
 17. digitalna ura (24h)
 18. alarm
 19. odštevalec
 20. štoparica
 21. višinomer (m)
 22. višinomer (feet)
 23. barometer
 24. termometer (°C)
 25. termometer (°F)
 26. kemično pisalo
 27. bucika
 28. led lučka
 29. mini izvijač
 30. odpirač za buteljke

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:


Dodano!

V košarico