POSEZONSKA AKCIJA. →

Švicarski nož Victorinox Waiter, rdeč

Victorinox   - #0.3303
Švicarski nož Victorinox Waiter, rdeč

15,60 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH

ODPREMIMO V ROKU 24 UR!
Izdelka v našem prodajnem salonu ni mogoče videti.

Opis izdelka

Z 'natakarjem' ne boste nikoli žejni. Klasičen švicarski nož z odpiračem buteljk.

Tehnične lastnosti:
84 x 26 x 12.5 mm, rdeč
  1. veliko rezilo
  2. odpirač za konzerve
  3. odpirač za steklenice
  4. izvijač
  5. lupilec žice
  6. odpirač za buteljke
  7. obesek za ključe
  8. pinceta
  9. zobotrebec

Švicarski noži Victorinox
Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), nam ga vrnite in napako bomo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) vam zagotavljamo dvoletno garancijo.


K izbranemu izdelku vam priporočamo


Podobni izdelki

Potovalni žepni noži
od 15,60 €


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico