Najnovejša serija TOJIRO BASIC kovačije TOJIRO ima brezčasno minimalistično zasnovo z natančno končno obdelavo. Serija je namenjena za domačo uporabo in nudi odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Gyuto je vsestranski kuhinjski nož, ki bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski. Je japonska različica zahodnega glavnega kuhinjskega noža (Chef's knife). Jedro iz jekla VG-10 zagotavlja zadovoljivo ostrino in ohranjanje ostrega roba, ergonomski ročaj iz lesa pakke pa zagotavlja udoben oprijem. KOVAČIJA: |
Glavne značilnosti | |
---|---|
Oblika rezila: | Gyuto |
Jeklo: | VG-10 |
Konstrukcija: | San-mai / V-edge / migaki, kasumi |
Trdota (HRC): | 59-60 |
Dolžina noža: | 319 mm |
Dolžina rezila: | 200 mm |
Širina rezila: | 46 mm |
Debelina rezila: | 1,7 mm |
Teža: | 128 g |
Dolžina ročaja: | 115 mm |
Tip ročaja / material: | Zahodni ročaj [yo] / pakka |
Kovač: | TOJIRO |
Lokacija kovačije: | TSUBAME-SANJO / Niigata Prefektura / Japonska |
Napis na rezilu: | 藤次郎作 TOJIRO-saku (made by TOJIRO) |