Poklicni kuhinjski nož narejen po posebni TOJIRO “know how” metodi, ki omogoča nožu maksimalno upogljivost. Izredno tanko rezilo, ostane ostro zelo dolgo časa. Gre za zelo fleksibilen, občutljiv in natančen kuhinjski nož namenjen primarno namenjen razrezu šunke in pršuta ter drugih mesnin. Prav tako priporočamo za surovo ribo, kot je losos. Kovačija:TOJIRO je en izmed večjih in bolj cenjenih proizvajalcev japonskih kuhinjskih nožev, ki so po svetu znani predvsem po izjemni kvaliteti za razumno ceno. Če se boste potepali po Japonski, lahko kovačijo TOJIRO v Niigati tudi obiščete, saj imajo za obiskovalce odprto vodenje po kovačiji, prav tako pa imajo odprt tudi krasen Showroom z vsemi svojimi izdelki. |
Glavne značilnosti | |
---|---|
Oblika rezila: | Slicer |
Jeklo: | Molybdenum Vanadium Steel |
Konstrukcija: | Monosteel |
Trdota (HRC): | 58 |
Dolžina noža: | 450 mm |
Dolžina rezila: | 300 mm |
Širina rezila: | 29 mm |
Debelina rezila: | 1.8 mm |
Teža: | 155 g |
Dolžina ročaja: | 140 mm |
Tip ročaja / material: | Zahodni ročaj [yo] / Nerjaveče jeklo |
Kovač: | TOJIRO |
Lokacija kovačije: | TSUBAME-SANJO / Niigata Prefektura / Japonska |
Napis na rezilu: | / |