GARANCIJA CENE. →

Zapri

Leanpay

obročno plačilo preko spleta

LeanPay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Odobren v trenutku, direktno preko spleta.

Ob naročilu samo izberite možnost plačilo na obroke Leanpay in sledite navodilom.

Informativni izračun za Bull Vgradni žar na oglje Bison Premium na 48 obrokov


Kaj potrebujete?
 • mobilni telefon
 • davčno številko
 • osebno izkaznico
 • številko osebnega bančnega računa debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu

Kakšne so prednosti storitve LeanPay?
 • sklenitev obročnega plačevanja prek spleta
 • odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le 4 minutah
 • brez dodatne dokumentacije
 • brez obiska banke
 • brez skritih stroškov
 • plačilni načrt po vaših finančnih zmožnostih
 • do 48 obrokov

Osnovni pogoji:
 • državljanstvo Republike Slovenije;
 • stalno bivališče v Republiki Sloveniji;
 • starost ob odobritvi med 18 in 73 let
 • redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela);
 • pozitivna kreditna ocena.
 • Podrobne splošne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Kako deluje?
 1. Izberite obročno odplačevanje LeanPay
  Ob zaključku nakupa spletne trgovine, pod rubriko PLAČILO, izberete način plačila na obroke LeanPay.
 2. Počakajte trenutek za odobritev
  Postopek ne traja dlje od 4 minut. Sistem LeanPay o odobritvi kredita odloča na podlagi podatkov, ki jih pridobi v centralnem kreditnem registru SISBON. Odobritev kredita je odvisna od trenutne zadolženosti kreditojemalca ter njegove izkazane plačilne discipline.
 3. Zaključite nakup
  Izberete število obrokov ,ki vam najbolj ustreza. Kreditno pogodbo podpisujete v digitalni obliki in jo prejmete na vpisan elektronski naslov. Kreditno pogodbo, splošne pogoje ter politiko zasebnosti si lahko ogledate tudi v osebnem portalu Moj LeanPay. Povezavo za dostop do portala boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti.
 4. Dostava in podpis zaključnega dokumenta
  Izdelki kupljeni z načinom plačila LeanPay bodo dostavljeni z izbrano dostavno službo (cenik dostave). Znesek dostave se prišteje znesku kredita. Dostavljalec vam ob dostavi predloži verifikacijski dokument, katerega je potrebno izpolniti in podpisati iz strani kupca in dostavljalca. Dostavljalcu morate predložiti vaš osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Kupljen izdelek lahko prevzame le nosilec kreditne pogodbe!
 5. Poravnava obveznosti
  Vsak mesec boste o obroku pravočasno obveščeni.

Način odplačevanja kredita: SEPA direktna bremenitev

LeanPay je od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejelo dovoljenje za potrošniško kreditiranje v RS (št. dovoljenja: 323-8/2018/9) ter pogodbo z Banko Slovenije za dostop do registra SISBON.

Informativni izračun
V spletni trgovini www.kraljzara.si je ob vsakem izdelku, katerega je možno kupiti na obroke prikazan informativni izračun, kateri se lahko razlikuje od dejanskega. Točen izračun vidite v nadaljevanju košarice, po izbiri načina plačila LeanPay obročno plačilo in dostave. Zaradi avtomatskega zaokroževanja cene in sinhronizacije sistema, je lahko v spletni trgovini prikazanih več opcij količine obrokov, kot jih dejansko ponudi kreditodajalčev sistem v zaključku košarice. Sistem obročnega nakupa lahko zapustite na vsakem koraku.

Potrebujete pomoč?
Pišite na info@kraljzara.si ali pokličite 041 368 247.

Podrobne pogoje poslovanja LeanPay, si lahko ogledate tukaj.

Skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca kadar koli zahteva sledeča dokazila:
 • kopijo mesečnega bančnega izpiska iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke iz katerega se nedvoumno razvidni navedeni podatki
 • ali potrdilo banke o prilivu na osebni transakcijski račun iz naslova plače preteklih 3 mesecih
 • ali potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece
 • kopijo bančne kartice

Nazaj na izdelek

Vgradni žar na oglje Bison Premium

Bull   - #88787
Vgradni žar na oglje Bull Bison Premium

2.549,90 € 2.294,90 € -10% PRIHRANEK 255,00 €
oz. polog 150 € + 52.30 € / mesec. več informacij


NA VOLJO V NASLEDNJIH DIMENZIJAH REŠETKE

Opis izdelka

Pri znamki Bull niso vredni svojega denarja le plinski žari, ampak tudi njihovi vrhunski žari na oglje. Vgradni žar na oglje Bison Premium ponuja mojstru žara najkakovostnejše nemagnetno in nerjaveče jeklo V2A.
Ni samo prvovrstna izdelava, ki razlikuje vgradni žar Bison Premium do drugih, ampak tudi udobna oprema, rešetka za oglje, ki je nastavljiva po višini, posoda za zbiranje pepela, masivne rešetke iz nerjavečega jekla in rešetka za pogrevanja.

Te in številne druge funkcije naredijo Bull Bison Premium resnično luksuzno napravo. Vgradni žar na oglje profesionalnega razreda ne nudi samo vizualnega poudarka na vaši terasi, ampak se ponaša tudi s številnimi prvovrstnimi lastnostmi in posebej dolgim rokom uporabe.

Bull Bison Premium – vgradni žar z nastavljivo rešetko oglja

Velik prostor za peko na Bull Bison Premium je sestavljen iz 4 snemljivih rešetk, izdelanih v celoti iz masivnega nerjavečega jekla. Te zagotavljajo odlično porazdelitev temperature in odlične tipične odtise žara.

Oglje se natrese neposredno v vgradni žar Bison Premium in ga razdelimo po potrebi. Tako lahko enostavno ustvarite različne cone za peko. Na primer, lahko pečete piščanca ali pečenko indirektno, lahko pa ustvarite vročo temperaturno cono za zrezke.

Da bi lahko temperaturo še lažje regulirali, lahko rešetko enostavno nastavite po višini s pomočjo vrtljive ročke. Rešetko za oglje lahko nastavite zelo blizu oglja za searing hrane ali jo pa premaknite navzdol in z manj toplote naprej pečete hrano.

Z robustnim termometrom v pokrovu je mogoče natančno izmeriti in odčitati temperature do 282°C. Tako vedno ohranite nadzor nad temperaturo in vsakič popolno pripravite svoje dobrote.

Bull Bison Premium - zunanja kuhinja iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla V2A jekla

Komora za peko je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla z debelino materiala 1,3 mm. To pomeni masivno konstrukcijo in izjemno robustne komponente. Začne se s pokrovom z dvojno izolacijo, narejenim iz enega kosa, in sega vse do ohišja ter izvlečnega predala za maščobo.

Prednost uporabe jekla V2A je seveda v dolgotrajnosti tega izjemno kakovostnega nerjavečega jekla. V2A jeklo ali nerjaveče jeklo 304 zaradi svoje sestave nudi največjo zaščito pred rjo in korozijo. Bull zato uporablja samo nemagnetno jeklo V2A in se po debelini materiala odločno razlikuje od drugih visokokakovostnih proizvajalcev z debelino max. 1,0 mm.

Površina žara iz masivnih rešetk nerjavečega jekla obljublja ne samo intenzivne odtise, ampak tudi enostavno in hitro čiščenje. Bull Bison Premium ponuja rešetke za pogrevanje iz nerjavečega jekla nameščene v zadnjem delu kuhalne komore nad glavno rešetko. Tu boste našli že pripravljene dobrote, ki jih želite ohraniti tople ali pa zelenjavo in zrezke (pa tudi bagete ali žemljice), ki jih lahko pečete neposredno.

Briljantni poudarki pri vgradnem žaru na oglje Bull Bison Premium

Čiščenje je izjemno poenostavljeno. Iz žara vzemite rešetke in vso umazanijo potisnite na sredino posode (npr. z leseno lopatico). Ta je po potrebi lahko dodatno obložena z aluminijastimi pladnji, ki jih nato enostavno zamenjate.

Vgradni žar Bull je lahko vgrajen v skoraj katero koli konstrukcijo. S primernim opcijskim montažnim okvirjem lahko svoj konstrukcijo enostavno prilagodite za vgradnjo.

Možna je tudi vgradnja v leseno konstrukcijo ali druge vnetljive materiale. Če želite to narediti, izberite ustrezen izoliran montažni okvir za plinski žar Bull.

Visoko kakovostno nerjavno jeklo - V2A jeklo

Skoraj vsi deli žara so izdelani iz posebej kakovostnega nerjavečega jekla 304 (jeklo V2A) z debelino materiala 1,3 mm. Je izredno odporno proti rji in koroziji in tudi zelo enostavno za čiščenje. Velika debelina materiala je resnično edinstvena lastnost proizvajalca Bull, saj so primerljivi vgradni žari izdelani iz veliko tanjšega materiala.

Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla

Pokrov iz nerjavečega jekla je izdelan iz enega kosa. Zaradi dvojne izolacijske konstrukcije je zunanja stran dobro zaščitena pred razbarvanjem materiala zaradi visokih temperatur. Trden material hkrati zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote znotraj kuhalne komore in dobro izolacijo.

Masivne rešetke iz nerjavečega jekla

Rešetke so narejene iz masivnega nerjavečega jekla. Zaradi velike debeline materiala absorbirajo veliko toplote, tako da lahko med peko pričarate najbolj priljubljene odtise na hrani - kot jo poznate iz steakhouse-a. Posebej so neobčutljive na korozijo in jih je mogoče po peki hitro očistiti.

Velika rešetka ponuja veliko prostora za peko

Z rešetkami iz nerjavečega jekla žar nudi površino žara 76 x 49 cm. Sam prostor za peko je sestavljen iz 4 snemljivih rešetk za žar.

Rešetka za pogrevanje iz nerjavečega jekla

Pogrevalna rešetka je izdelana iz nerjavečega jekla in je nameščena v zadnjem delu komore nad glavno rešetko. Vaš prostor za peko na žaru se razširi na dvignjen nivo, kjer lahko hrano na žaru hranite toplo ali jo obdelujete naprej pri manjši temperaturi.

Po višini nastavljiva rešetka za oglje

Zahvaljujoč spremenljivi višini rešetke lahko temperaturo oglja popolnoma prilagodite svojim potrebam. Lahko se odločite med peko najvišjo ali pa nižjo temperaturo in tako dosežete vsakič odlične rezultate na žaru.

Prilagoditev višine se izvede hitro in enostavno z vrtljivim upravljanjem.

Tehnične lastnosti:
 • Velikost rešetke za peko: 76 x 49 cm
 • Velikost rešetke za pogrevanje:76 x 18 cm
 • Dimenzije pri zaprtem pokrovu (višina, širina, globina): 64,2 x 81,1 x 63,7 cm
 • Dimenzije žara skupaj z vozičkom pri zaprtem pokrovu (višina, širina, globina): 148,3 x 117,1 x 63,7 cm
 • Vsi sestavni deli žara so izdelani iz visokokakovostnega nemagnetnega nerjavečega jekla (V2A jeklo)
 • Dvojno izoliran pokrov iz nerjavečega jekla v enem kosu s termometrom
 • Masivna rešetka iz nerjavečega jekla z debelino palice 8 mm
 • Rešetka za ogrevanje iz nerjavečega jekla z debelino palice 4 mm
 • Rešetka za oglje iz nerjavečega jekla, nastavljiva po višini in delilnik oglja
 • Prezračevalna loputa za nadzor dovodnega zraka in dodajanje oglja
 • Garancija: Doživljenska garancija na kuhalno komoro in rešetke


Glavne značilnosti

Rešetka:76 X 49 cm, nerjaveče jeklo
Material:Nerjaveče jeklo
✔ Termometer v pokrovu
✔ Po višini nastavljiva rešetka za oglje


K izbranemu izdelku vam priporočamo
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico