Vračilo blaga in reklamacije

Blago lahko brezplačno vrnete v 30 dneh od nakupa.

Prejeto blago mora biti vrnjeno nepoškodovano s strani kupca, neuporabljeno in v originalni embalaži.

Za vračilo izdelka nas pokličite na 01 513 56 59 ali 041 368 247. Blago bo pri vas doma prevzela naša dostavna služba.

V primeru uveljavljanja reklamacij bomo od vas potrebovali številko računa kupljenega blaga. Za vas bomo uredili vse potrebne stvari, da boste lahko čim hitreje uporabljali vaše izdelke.


Potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas.

01 513 56 59     040 730 360     info@kraljzara.siBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.Cenjen ljubitelj peke na žaru.

Žar je naš hobi. Velik hobi. V želji, da vam še bolj približamo naše delo in izkušnje, smo posodobili naše strani. Od zdaj nas boste srečevali pod imenom Kralj Žara.
Veseli nas, da ste z nami ;)
Miha, Aleš in Nejc.