Vrtljivi raženj JoeTisserie za Kamado Joe Classic in Classic II

Kamado Joe   - #KJ-TISSERIEEU
Vrtljivi raženj JoeTisserie za Kamado Joe Classic in Classic II

Opis izdelka

Kvalitetna aluminijasta konstrukcija vrtljivega ražnja JoeTisserie bo spremenila vašega Kamado Joe-a v pravi, visoko-zmogljivi raženj, ki v kombinaciji z visoko temperaturo in vzdržljivostjo keramike omogoča enkratno peko. Motorček bo poskrbel za enakomerno obračanje in s tem zadržal v sredici vse sokove, okuse in sočnost mesa. Hkrati pa je dovolj močan, da boste lahko na raženj napičili 20 kg mesa. JoeTisserie lahko preprosto vstavite in odstranite iz žara, tako da vam bo priprava peke vzela le minuto.

OKUS ODPRTEGA PLAMENA
Z uporabo ražnja JoeTisserie bo vaša peka dobila nove razsežnosti. Nič ni boljšega od žerjavico in hrane, ki se počasi vrti in zadržuje vse sokove v sami sredici, naj bo to piščanec, govedina ali pa svinjske rolade. JoeTisserie omogoča daljše peke brez skrbi. Raženj preprosto vstavite v motorček ga prižgete.

POPOLNO PRILEGANJE
Vrtljivi raženj Joetissere je narejen za preprosto uporabo in se popolno prilega na vaš Kamado Joe Classic keramični žar. Omogoča vam odlično peko nad odprtim ognjem brez potrebe po konstantnem odpiranju pokrova, enakomerno porazdelitev temperature in sočno sredico vaše hrane.

Ta odličen dodatek za peko, ki že spreminja metode peke po celem svetu vključuje močan elektromotor in nastavljiv raženj, ki ga lahko perete v pomivalnem stroju.

Tehnične lastnosti:
  • Raženj in vilice in nerjavečega jekla
  • Aluminijasto držalo za raženj
  • Električni motor z vtičem za slovenske vtičnice (230V)
  • Primeren za keramične žare Kamado Joe Classic in Classic II


Dodano!

V košarico

Nova lokacija trgovine