GARANCIJA CENE. →

Crafted Gourmet BBQ sistem – glaziran kamen za pico

Weber   - #8861
Weber Crafted Gourmet BBQ sistem – glaziran kamen za pico

74,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH

Opis izdelka

Uživajte življenje, kot to počnejo v bella Italia. Predstavljajte si uživanje v gurmanski pici, pripravljeni v krušni peči, na slikoviti terasi v Neaplju. Zdaj pa si predstavljajte, da to isto pico jeste v udobju svojega dvorišča. Naj vam glaziran kamen za peko pic WEBER CRAFTED Gourmet BBQ System prihrani pot. Okusite la dolce vita vsak dan – naj pripravljate pico, kruh ali sladico.

Razvaljajte svoje najljubše testo, dodajte popolne dodatke in si oglejte, kako speči pico iz krušne peči v udobju svojega vrta. Kamen za peko pic je izdelan iz glaziranega kamna kordierita, ki se izjemno hitro segreje, da ustvarite lahke in hrustljave pice s tanko skorjico. Ko končate s peko, uporabite priročno kovinsko stojalo za hitro in enostavno prenašanje vroče pice in kamna za peko pic z žara na mizo. Kamen za peko pizze je idealen za pripravo pic, kruha in peciva.

Več o Gourmet BBQ sistemu.

Primerno za :

  • žare z rešetko GBS
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico