Z novo knjižno uspešnico iz knjigarne uredništva Dober tek Weber – Litoželezna posoda & plošča boste odkrili nove pestre pristope priprave jedi v litoželezni posodi in na plošči, ki združujejo klasično in sodobno peko na žaru. Knjiga Weber – Litoželezna posoda & plošča, ki jo je v sodelovanju s priznanim proizvajalcem žarov Weber zasnoval kuharski mojster, prehranski stilist in avtor številnih kuharskih uspešnic Manuel Weyer, na nekaj manj kot 200 straneh združuje predstavitev tehnik, trikov in nasvetov za pripravo jedi iz litoželezne posode, z njene pokrovke in plošče, ki bodo popestrile jedilnike začetnikov in izkušenih ljubiteljev peke na žaru. Recepte spremljajo priročne fotografije postopkov in slastnih jedi, ki vas bodo vedno znova premamile. Knjiga je tudi vir idej za vse, ki želijo izboljšati svoje kulinarične spretnosti in doživetje peke na žaru dvigniti na višjo raven. Odlično darilo za gurmane, lastnike žarov in ljubitelje kakovostne opreme za žar.
|