GARANCIJA CENE. →

Ščetka za žar Precision, 30 cm

Weber   - #6275
Weber Ščetka za žar Precision, 30 cm

11,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Ščetka za žar, 30 cmŠčetka za žar, 45 cmWeber Ščetka za žar Precision, 30 cm3-stranska ščetka za žarRočna ščetka za žarŠčetka za žar BaronSpiralna ščetka za žarWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 31 cmŠčetka za žar StandardWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 46 cmLesena ščetka za žarNadomestne glave ščetke – Broil King Baron PalmyraNajlonska ščetka za žarŠčetka za žar Broil King Baron – PalmyraŠčetka za žar z zamenljivo glavoBroil King Ščetka z čistilnimi vzmetmiVelika ščetka za žar s snemljivo glavoBroil King Ledena ščetka

NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH

Opis izdelka

Zagotovite si najboljše rezultate na žaru, tako da začnete s čistimi rešetkami pred peko svojih najljubših jedi. Bambusova ščetka je zasnovana tako, da enostavno in učinkovito odstrani zapečeno hrano, maščobo in umazanijo iz rešetk vseh velikosti. Nagnjena glava ščetin vam omogoča, da odstranite hrano, ki se je zalepila na rešetke, ne da bi bili preblizu vročini. Da bo vaš žar zdržal še dlje, očistite rešetke pred vsako uporabo. Tako pa bo naslednji obrok prav tako okusen kot prejšnji.

Primerno za :

  • vsi žari
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico