Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm

Weber - #13601004
Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm
Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm 1
Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm 2
Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm 3
Žar na oglje Weber Kettle Plus GBS, 47cm 4
186,92 €
219,90 € Znižano -15%
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Opis izdelka

Novi Weber Kettle Plus GBS 47 cm žar na oglje je oblikovan tako, da zasede čim manj prostora - manjši žar pa ne pomeni tudi slabše kvalitete! Klasični modeli Kettle žarov so dobili cel kup novih funkcij, ki vam lajšajo peko in omogočajo pripravo prav kraljevskih jedi.
Nepoznavanje temperature vaše hrane med peko je glavni razlog za zažgano kosilo in uničeno zabavo, zato imajo vsi žari Kettle Plus že vključen termometer na pokrovu, tako da bo spremljanje peke pravi užitek. Temperaturo v žaru lahko spreminjate z odpiranjem in zapiranjem zračnikov na pokrovu ali v sami posodi. One Touch sistem čiščenja poskrbi za enostavno pripravo žara na nadaljno peko - z obratom veternice boste počistili odvečen pepel, ki pada v posebej oblikovano posodico pod žarom. S Tuck-Away držalom boste lahko pokrov vašega žara enostavno odložili na stran, ročaji so opremljeni z obešalniki za vaše pripomočke, nova rešetka za oglje pa je bila izdelana tako, da vam omogoča najhitreje in najlažje prižiganje - rešetka ima odlagalno vdolbinico kamor postavite vžigalno kocko. Žar vključuje rešetko z Gourmet BBQ sistemom s katero je vstavljanje dodatkov po potrebi mala malica (ni kompatibilno z Weber litoželezno posodo Dutch Oven, starejšim modelom Weber woka in nastavkom za piščanca in zelenjavo.)

Weber žari imajo neprimerljivo daljšo življenjsko dobo od klasičnih žarov, saj uporabljajo pri proizvodnji le najboljše materiale. Vsi žari so izdelani iz kvalitetnega ameriškega jekla, ki ga pri 870˚C prekrijejo s plastjo porcelana, ki žar ščiti pred rjo, hkrati pa omogoča boljši izkoristek toplote. Tudi kolesa, izdelana iz kvalitetne umetne mase in aluminijaste nosilne noge so odporne na slabo vreme.

Tehnične lastnosti:
 • Kromirana pregibna rešetka s snemljivo sredico, pripravljena za uporabo dodatkov Gourmet BBQ sistema
 • V pokrov integriran termometer
 • 10 letni program garancije (kotel in pokrov)
 • 3 ročaji s podaljšanimi stranicami
 • Obešalnik za pribor, integriran v sprednji ročaj
 • Toplotni ščit pod ročajem na pokrovu
 • Pokrov in kotel, emajlirana s porcelanom
 • Izboljšana posoda za pepel (lažje odstranjevanje in pritrjevanje)
 • OneTouch® sistem za čiščenje iz nerjavečega jekla
 • Držalo pokrova Tuck-Away™
 • Snemljiva posoda za pepel
 • Kolesa z gumijasto oblogo, odporna na udarce in slabo vreme
 • Premer rešetke: 47 cm
 • Dimenzije (višina, širina, globina): 97 cm, 58 cm, 62 cm
 • Teža: 16.1kg


 
Skupaj:tag-prod-3294


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.