Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm

Weber - #18301004
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 1
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 2
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 3
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 4
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 5
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 6
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 7

Video
Žar na oglje Weber Summit Charcoal GBS, 61 cm 8
1.699,15 €
1.999,00 € Znižano -15%
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Opis izdelka

Klasični dizajn Weber žarov na oglje je dobil osvežitev. Novi Summit Charcoal je narejen za enostavno in zabavno peko in dimljenje hrane. V celoti izdelan iz najkvalitetnejšega ameriškega jekla, ki ga pri 870˚C prekrijejo s plastjo porcelana, ki žar ščiti pred rjo, hkrati pa omogoča boljši izkoristek toplote. Pokrov in kotel žara sta opremljena z dvojno steno, ki služi kot izolator, žar pa posledično vzdržuje temperaturo do 12 ur z enim polnjenjem oglja. Pokrov žara enostavno odpremo in zapremo enoročno z pomočjo vzmetnega mehanizma, priročno tesnilo iz nerjavečega jekla pa poskrbi da je vaš žar vedno vakumsko zaprt, kar pripomore k boljšemu zadrževanju toplote. Žar v celoti stoji na močnem vozičku s kvalitetnimi kolesi z gumjasto oblogo.

Novi Summit Charcoal je izjemen sopotnik v vsakem letnem času. 61 cm premera omogoča peko za večje družbe ljudi, zato ne bo nikoli zmanjkalo prostora. GBS sistem rešetke omogoča enostavno menjavo GBS pripomočkov po potrebi - naj bo to wok, searing rešetka, litoželezna posoda ali pa kamen za peko pice ali kruha. Novi Snap-Jet vžigalni sistem s priklopom na plin prižge oglje v Summit Charcoal žaru v manj kot 15 minutah, po višini nastavljiva rešetka za oglje pa omogoča različne metode peke in spremembo temperature. Deflektorje iz nerjavečega jekla lahko hitro izvlečemo nad oglje ter s tem varujemo nežnejšo hrano pred previsoko temperaturo.

Trije zračniki spodaj in sistem One-touch skrbijo za preprosto čiščenje in reguliranje temperature – od nizke »smoking« temperature do peklenske vročine za »searing« neverjetnih steakov. Novi zgornji zračnik RapidFire ima dvojno funkcijo, zavrtite ga lahko okoli sredinske osi ter tako odvajate manj zraka, ali pa ga v celoti odprete za hitro višanje temperature.

Garancija Žar ima 10 let garancije na rjavenje in pregorevanje. Nerjaveče rešetke, One-Touch sistem za čiščenje in deli iz plastike imajo 5 let garancije. Na vse ostale komponente Weber ponuja 2 letno garancijo. Weber® ima najdaljše garancijske roke med vsemi proizvajalci žarov, ki so veliko daljši od zakonsko predpisanih. Garancije pri žarih Weber® veljajo tudi do 25 let, odvisno od posameznega modela. 

Tehnične lastnosti:
 • 10 letni program garancije (kotel in pokrov)
 • Nerjaveča pregibna rešetka s snemljivo sredico, pripravljena za uporabo dodatkov Gourmet BBQ sistema
 • V pokrov integriran termometer
 • Kvaliteten nerjaveč ročaj
 • Obešalnik za pribor z tremi kavlji
 • Pokrov in kotel, emajlirana s porcelanom
 • OneTouch® sistem za čiščenje iz nerjavečega jekla
 • Izboljšan zračnik na pokrovu RapidFire
 • Držalo pokrova Tuck-Away™
 • Snemljiva posoda za pepel v črni barvi
 • Varnostne zaponke na nogah (za lažje in varnejše prenašanje)
 • Kolesa z gumijasto oblogo, odporna na udarce in slabo vreme
 • Dozirnik za brikete
 • Po višini nastavljiva rešetka za oglje
 • Pokrov z vzmetjo za preprosto odpiranje
 • Snap-jet plinski vžigalni sistem
 • Premer rešetke: 61 cm
 • Dimenzije (višina, širina, globina): 116 cm, 60 cm, 75 cm


 
Skupaj:tag-prod-3299


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.