Zorilna komora Dry Ager DX 500

Dry Ager   - #DX0500
Zorilna komora Dry Ager DX 500

NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH


Opis izdelka

Da v govedini razvijemo najboljši okus jo je potrebno pravilno starati to pa je proces, ki zahteva čas in dobro mero potrpljenja. Suho zorjenje je tradicionalna metoda staranja mesa na zraku. Ob pravilni izvedbi se meso zmehča in razvije unikaten in močan okus. Zgodovina metode sega v pradavnino, kjer se je staranje uporabljalo predvsem kot način konzerviranja mesa, so pa moderne metode poskrbele za še večji izkoristek in možnost uporabe zorilnice v domačem okolju. Najboljši, sočni in okusni zrezki so vam na voljo v vašem domu po metodah naših pradedkov, z uporabo modernih tehnoloških presežkov in elektronsko vodenih sistemov za vzdrževanje popolnih pogojev. Za najboljše rezultate je potrebno meso obesiti ko je še na kosti. Pod kontoliranimi pogoji, pravo temperaturo, vlago in mikroklimo se vaše meso stara po naravni metodi.

Okus suho zorjenih mesnin je neprimerljiv z neuležanimi mesninami, prav tako tekstura, ki pri pravilno staranih izdelkih ob pritisku ne skoči nazaj. Veselje, ki ga občutite ob jedi pravilno pripravljenih suho zorjenih mesnin je neopisljivo, nič čudnega, da je zorjeno meso izbranih vrst prepoznano kot kraljevska mesnina po celem svetu.

Tehnične lastnosti:
  • notranje dimenzije (v, š, g): 71 x 50 x 43 cm
  • zunanje dimenzije (v, š, g): 90 x 60 x 61 cm
  • prostornina: 147/132 liters litrov
  • napetost: 230V – 13A
  • poraba elektrike: le 365 KWh na leto
  • temperaturni razpon: elektronska kontrola v skali 0.1 °C - od: 0 °C to +25 °C
  • HumiControl – elektronski nadzor vlage od 60% to 90%
  • DX AirReg – optimalno zračenje, filter z aktivnim karbonom in UVC sterilizacjski sistem
  • DX LED osvetlitev – svetloba, ki jo proizvajajo DX zorilnice ne vsebuje ultravijolične radiacije, zato luči v zorilnici ne vplivajo na temperature
  • avtomatska odmrzovalna funkcija
  • sistem za avtomatsko odvajanje kondenza
  • vizualno in zvokovno opozorilo
  • zaklep vrat (možnost obojestranske konstrukcije vrat)
  • popolnoma vgradljiv
  • največja nosilnost – 2 goveja hrbta, do 0,5 m dolžine
  • največja teža na policah: 20 kg

Znotraj zorilne komore se vaše meso na kosti stara na konstantni 85% vlagi (nastavljivo po potrebi med 60% in 90%, zahvaljujoč HumiControl sistemu in temperaturi do 2 °C. Precizni elektronski kontrolni sistemi omogočajo nastavljanje temperature v stopnji 0.1 °C. Kontrola temperature v kombinaciji z DX AirReg sistemom za filtriranje zraka poskrbi za popolno kontrolo mikroklime in dezinfekcijo znotraj vaše zorilnice. Vse skupaj zagotavlja popolno klimo, temperaturo, vlago in pretok zraka z dezinfekcijo, ter vam omogoča brezskrbno opravljanje procesa, ki drugače zahteva veliko mero potrpljenja in vašega časa. Za zaščito dobrot v notranjosti zorilnice skrbi zatemnjeno steklo z UV filtrom.

DRY AGERji niso uporabni le za staranje mesa ampak jih lahko brez problema uporabite tudi za zorjenje pršuta, slanine, salam in sira.


Garancija in dobavljivost rezervnih delov: Dry ager zorilnice imajo 2 leti garancije za zasebne uporabnike in 1 leto za profesionalne obrate.


Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:










Dodano!

V košarico